Почетна | ПРОДУКТИ | Драпери & завеси

Драпери & завеси

вкупно: 7 | се прикажуваат: 1 - 7
image
Ако сакате да се прилагодите на животната средина, во која атмосфера, вашиот животен стил, можете да направите соодветен избор на завеси.
image
завеси со духот на Медитеранот со динамичен, интересен, и инспиративен дизајн- производител: SATI Шпанија.
image
Просториите каде што на најмладите жители се уште се предмет на внимателни со дизајн на ентериер.
image
Материјали етикетирани FR-Еден се материјали кои ги задоволуваат FR-една стандарди. FR е добиен од англискиот збор Retardant што во превод значи не запалливи материјали.
image
Ако сакате да се прилагодите на животната средина, во која атмосфера, вашиот животен стил, можете да направите соодветен избор на завеси.
image
Весели бои и игриви линии се вливаат во внатрешноста многу среќа. А лесни материјали како памук со печатени обрасци ќе направи вашата соба да изгледа прекрасно.
image
За било кој модерен ентериер може да најдете голем број на комбинации на драпери и завеси.Материјали се од свила, вискоза, памук, и полиестер.