Ortex доо е основан 1992 год.Од почетокот на работење се занимава со дистрибуција на завеси ,фротир и корнизи .Од 1994 г се отвораат Малопродажни места во Македонија и Албанија.Се отварат два погона за конфекција на истите производи.Денес имаме дистрибутивна мрежа низ Македонија ,Албанија ,Косово.Освен производство и дистрибуција на производи се усовршивме во опремување на хотели ,работни простори ,јавни објекти ,студентски домови,ученички домови,куќи ,станови и викендици.Нашиот тим во секој момент е спремен да понуди комплетен сервис од идејно решение до завршување на работите...ПОВЕЌЕ

PreviousNext
Promotions